Понедельник, 23.04.2018, 06:31


Главная
Регистрация
Вход
brodwey.ucoz.ru Приветствую Вас Гость | RSS  
WM-бонус

Получить WMR-бонус на свой кошелек!

Реклама

Меню сайта

Посетители на сайт
VipIP.ru - Система активной рекламы (САР)

Облако тегов

Реклама

Главная » Каталог сайтов » Домашний очаг » Кухня

http://warpedia.ru/
http://warpedia.ru/ 02.11.2009, 19:17

5бульб картоплі450 г зеленого горошку або стручкової квасолі 350 г гарбуза1баклажанів2лимони3ст. ложки пряженого масла2стручки гострого перцю3лаврові листи 2 ч. ложки цукру1ч. ложка насінь шамбалы 1 ч. ложка анісу 1 ч. ложка гірчиці 1 ч. ложка солі6гілочок петрушкинагреть пряжене або рослинне масло у великій каструлі на середньому вогні. Покласти насіння гірчиці, перець, лавровий лист і насіння шамбалы. Коли насіння шамбалы стемніють, додайте насіння анісу. Потім відразу ж покласти картоплю й, помішуючи, жарити його близько 8 мінут, щоб він з усіх боків став золотаво^-коричневим. Додати гарбуз і баклажан. Жарити всі разом ще 5 мінут. Покласти горошок або зелену квасолю, залити водою й закрити кришку. Варити на середньому вогні, обережно помішуючи кожні 5 мінут. Через 15 мінут додати цукор і сіль, розмішати. Варити на слабкому вогні, поки овочі не стануть м’якими, а соус - густим.Прикрасити кожну порцію скибочкою лимона й гілочкою петрушки.

Переходов: 104 | Добавил: serga860 | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: 5бульб картоплі450 г зеленого горош
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мини-чат
500

Статистика
Рейтинг Досок Объявлений
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Block title

Реклама

АВТОСЕРФИНГ. РАСКРУТИ СВОЙ САЙТ БЕСПЛАТНО. ВСЕ ПРАВА ЗАЩИЩЕНЫ . SERGAZETA.BIZ