Четверг, 28.03.2024, 11:20


Главная
Регистрация
Вход
brodwey.ucoz.ru Приветствую Вас Гость | RSS  
WM-бонус

Получить WMR-бонус на свой кошелек!

Реклама

Меню сайта

Посетители на сайт
VipIP.ru - Система активной рекламы (САР)

Облако тегов

Реклама

Главная » Каталог сайтов » Домашний очаг » Кухня

http://internetpedia.ru/
http://internetpedia.ru/ 02.11.2009, 19:16
400 г варених кальмарів, 400 г фаршу з антарктичної креветки або білкової пасти «Океан», 200 г майонезу, часник, зелень, сіль.Кальмари, очищені від шкірки, пропустити через м’ясорубку, змішати з фаршем креветочним або білкової пастою, додати до смаку розтерта з сіллючасник, подрібнену зелень, заправити майонезом і перемішати.Готовий салат прикрасити зеленню.

500 г відварним очищених креветок, 100 г листового салату.Для заправки: 200 г солодкого кетчупу, 100 г сметани, 100 г майонезу, 2 зубчики часнику.Салат вимити і дрібно нарізати або розірвати руками, викласти на плоске блюдо. Зверху покласти креветки.Приготувати заправку. Змішати кетчуп, сметану та майонез, додати роздавлених часник, злегка збити.Готовим соусом полити креветки.До салату добре підійде сухе біле вино.

Переходов: 185 | Добавил: serga860 | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: 100 г майонезу, 2 зубчики часнику.Сала, 500 г відварним очищених креветок, 100 г сметани, 100 г листового салату.Для заправки
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мини-чат
500

Статистика
Рейтинг Досок Объявлений
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Block title

Реклама

АВТОСЕРФИНГ. РАСКРУТИ СВОЙ САЙТ БЕСПЛАТНО. ВСЕ ПРАВА ЗАЩИЩЕНЫ . SERGAZETA.BIZ